Transport Moloz Sector 1

TRANSPORT MOLOZ BUCURESTI SECTOR 1

Transport Moloz Bucuresti Sector 1 vine in ajutorul dumneavoastra. V-ati apucat de constructii in sectorul 1, dar gasirea unei firme care sa va ajute cu transportul molozului este un pas dificil?
Incarcam si transportam molozul in sectorul 1 cu ajutorul utilitarelor speciale. Noi suntem cei ce ofera livrare eficienta, deci apelati la noi cu incredere.
Onoram comenzile pentru transport moloz sector 1 in aceeasi zi, daca dumneavoastra ne solicitati acest lucru.

CUM PROCEDAM

Evacuarea si transportul se fac la standarde europene.

 

In acest caz, se impune utilizarea unor saci de rafie in care sunt depozitate toate resturile lasate de constructor, depozitarea lor realizandu-se de catre o echipa de specialisti. Per ansamblu, serviciul poarta numele de transport moloz la saci si este practicat de o buna parte dintre firmele de profil, in urma evacuarii resturilor, sacii fiind preluati cu ajutorul utilitarelor de 3.5 tone si depozitati in centrele de colectare.

 • ESTIMAM

  pretul si timpul necesare transportului, in functie de natura si cantitatea acestuia.

 • STRANGEM

  molozul si il depozitam in saci de rafie a cate maximum 40 kg.

 • TRANSPORTAM

  si depozitam molozul in spatii special amenajate, intr-o maniera sigura.

Pretul transportului de moloz in Bucuresti

Pretul pentru serviciile de transport moloz in Bucuresti si imprejurimi se stabileste la telefon sau la fata locului, atunci cand se poate estima cantitatea de moloz sau obiecte de care doriti sa va debarasati. Totul se stabileste impreuna cu clientul, oricare ar fi situatia, ne modelem dupa buget.

Pretul pentru transportul molozului/mobilierului se calculeaza in functie de etajul de la care trebuie carat, distanta unde trebuie relocat, cat si de dimensiunea si greutatea sa.

Factori care influenteaza pretul:

 • DISTANTA DINTRE LOCATII

 • CONDITIILE DE LA FATA LOCULUI

 • PARCARE SI CALITATEA DRUMULUI

 • VOLUMUL SI CANTITATEA DE MOLOZ

1
Call Now Button